eyal282 0 פורסם סֶפּטֶמבֶּר 22 Jacky נתן לי באן על "Admin Disrespect", כלומר חוסר כבוד לאדמין. מעולם לא עשיתי דבר כזה או דבר דומה לזה. בנוסף על ערעור באן, אני רוצה לדווח באותו הזמן על Jacky. שם שלי במשחק Eyal282. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
eyal282 0 פורסם סֶפּטֶמבֶּר 29 הבאן פג תוקף. התעלמו ממני במשך שבוע. לא חושב שיש לי כוח יותר להתעסק עם האדמין הזה. אם אין לאף מנהל צורך לטפל בתלונות על אדמינים שעלולים להרוס את השרת, אני מבזבז את הזמן שלי פה. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
5ive 0 פורסם סֶפּטֶמבֶּר 29 אהלן אייל, סליחה על זמן ההמתנה שלך. אם יש לך רקורד שמוכיח אחרת תשלח לי אותו בבקשה בדיסקורד: 5ive#6621 בברכה, 5ive - אחראי צוות ה-CS:GO. דיסקורד: 5ive#6621 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2pac 0 פורסם סֶפּטֶמבֶּר 30 אתה יוצא באמצע שיחה באדמין רום בגלל זה קיבלתה תבאן סליחה על ההמתנה פשוט האדמין היה בשבוע נופש באותו זמן לא יקרה יותר . ננעל שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts