Nissanov.mp4 1 פורסם דֵצֶמבֶּר 23 השם שלכם: !.mp4 הפרופיל בסטים/הסטים איידי שלכם: STEAM_0:1:420549269 השם של חבר הצוות שעליו תרצו להתלונן (אם ייש): roliybo הפרופיל בסטים/הסטים איידי של איש הצוות (אם יש): אין לי מה הדרגה של איש הצוות (אם יש): אדמין באיזה שרת זה קרה: בשרת הדיסקורד ספרו לנו כמה שיותר על הבעיה: האדמין הנ"ל מטריד אותי על בסיס יומי ושואל אותי אם אני רוצה לבוא ולשחק עימו משחקים אשר חזרתי ואמרתי לו כמה פעמים שאני לא מעוניין אך עדיין הוא ממשיך. אני מבקש בכל לשון של בקשה לטפל בעניין זה במלוא הרצינות מכיוון שדבר זה אינו יכול לרוץ על סדר היום האם יש לכם הוכחה (צרפו קישור לסרטון/לצילום מסך): אין לי צילום אך הרבה אנשים יכולו להגיד שדבר זה נכון האם אתם מוכנים לקבל עונש על זה שאתם מנסים "להפיל" איש צוות סתם (כן/לא): כן, דבר זה אינו מתקבל על הדעת. ציטוט אני בסך הכל מהבול שאוהב עוגיות חיוכים שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
roilybo7 2 פורסם יָנוּאָר 9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Recommended Posts