Guest NoaM1451 פורסם מרץ 8 שלום וברכה שמי במשחק : NoaM זמן השעה שקיבלתי באן : בערך בסביבות 15:50 סיבת הבאן : הספמתי גאמבלים. משך זמן הבאן שקיבלתי : יום. (הפך לPBAN) אדמין שדפק לי באן : MrStav סתיו , צדק לגבי הבאן הספמתי גאמבלים הוא הביא לי ליום. הודתי והכול אמרתי שעשיתי ובאמת עשיתי. The Joker הוריד לי תבאן וסתיו החזיר לי סבבה. חבר הביא לי משתמש ולא היה לי שום ידיעה לגבי עקיפת באנים או משהו. ופשוט בלי אזהרה מוקדמת לצאת מהמשחק או משהו קיבלתי במשתמש של חבר שלי באן!. Pban הייתי רוצה להגיד שכול מה שכתבתי פה מוצדק ואמיתי. והייתי רוצה לבקש סליחה והכול ואם אפשרי להוריד לי תבאן זה יעזור מאוד , ולא יחזור על עצמו!. שובתודה , והמשך יום נעים ומהנה. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Guest NoaM1451 פורסם מרץ 8 ושכחתי את הסטים איידי https://steamcommunity.com/profiles/76561198249528494/ ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sharon 3 פורסם מרץ 9 @NoaM1451 היי , אני מאשר את הבקשה והבאן ירד. בבקשה תשלח לי קישורים לכל הבאנים שלך בסורס ואדאג לכך שירדו , כולל הקישור של המשתמש השני כי זה על אותו אייפי. בתודה שרון . ציטוט בברכה,שרון - מייסד ובעלי קהילת Swift-IL. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Guest NoaM1451 פורסם מרץ 9 (נערך) @Sharon תודה רבה. והייתי רוצה לדבר איתך לגבי כמה דברים בבקשה ולהציע כמה רעיונות. לשיפור השרת JaillBreak וכו.... שלח לי בקשת חברות בדיס NoaM#0067 תודה והמשך ערב מהנה. והייתי רוצה גם להעמיד בקשה להיות באדמין למרות כול העונשים והבאנים שלי. נערך היום מרץ 9 על-ידי NoaM1451 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Guest NoaM1451 פורסם מרץ 9 ודרך אגב הבאן שלי עדייך לא ירד. אתקש להוריד את הבאן! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts