David 0 פורסם אַפּרִיל 3 שם המגיש: דוד שם הנאשם: 2lazy4kills תאריך: 3/4/2020 קהילת משחק: שרת הגייל פירוט של המקרה: היינו 3 אנשים בנגב כמו שידוע לנו אסור להתקמפר 30 שניות,לא התקמפרנו 30 שניות וזזנו ברחבי הנגב אחרי 5 שניות (אפשר לראות ברקורד) אדמין שכינוי המשחק שלו 2lazy4kills החליט לתת לכולנו סליי (היינו 3 אנשים) בגלל שהיינו בנגב הוא עשה דבר זה רק בגלל שהוא מנצל את הגישות שלו והוא היה בצוות הסיטי. אחרי ראונד היה דיי והוא אמר לעצור ביהופ ב13:30 הוא המשיך ביהופ ולא עצר (לדבר זה לא עשיתי רקורד) בקיצור מנהל שרת הגייל תעשה משהו עם האדמינים שלך כי אנחנו רוצים לעשות כיף בגייל ושאדמינים לא ינצלו גישות הוכחה/צילום: https://medal.tv/clips/21657210 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest EndForLife פורסם אַפּרִיל 3 מצטרף לתלונה אני הייתי אחד משלושת האנשים בנגב וזזתי ממקום למקום למשך כל הראונד בזמן שהסיטי התקמפרו במדרגות איפה שיש זווית למעבר וחיכו לנו גם למעלה ככה שאם אנחנו קיבלנו סליי גם הם היו אמורים לקבל ולגבי החלק של הדיי אני מצטרף גם הוא נתן לי סליי בלי סיבה ורשם שאני עשיתי ביהופ בזמן שעמדתי במקום והייתי בקרב באקים עם אחד האנשים בשרת שאני לא זוכר את שמו בחוקי קו ישר אין לי רקורד שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Nevo 0 פורסם אַפּרִיל 3 העניין נבדק עם האדמינים וטופל, מצטער שהמקרה קרה, אדאג שלא יקרה שוב. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Recommended Posts